Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry

Telefoonnummer : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call

Dit jaar, zal de nationale energieoutput ongeveer 4,41 miljard ton standaardsteenkool bereiken

April 2, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Dit jaar, zal de nationale energieoutput ongeveer 4,41 miljard ton standaardsteenkool bereiken

De „Leidende Adviezen over het Energiewerk in 2022“ (hierna verwezen naar als „Leidende die Adviezen“) onlangs door de Nationale Energieoverheidsinstelling wordt uitgegeven stelden voor dat de totale nationale energieproductie ongeveer 4,41 miljard ton standaardsteenkool, ongeveer 200 miljoen ton ruwe olie, en 214 miljard kubieke meters van aardgas zal bereiken. ongeveer. Om voldoende voeding te verzekeren, zal de geïnstalleerde machtscapaciteit ongeveer 2,6 miljard kilowatts bereiken, zal de machtsproductiecapaciteit ongeveer 9,07 triljoen kilowatt-uur bereiken, zal de nieuwe piekmachtsproductiecapaciteit meer dan 80 miljoen kilowatts zijn, en de capaciteit van de machtstransmissie van het „westen-Oosten Machtstransmissie“ zal ongeveer 290 miljoen kilowatts bereiken.
De „Leidende Adviezen“ brengen naar voren dat om de veiligheid en de stabiele levering van energie als primaire taak, nadruk te verzekeren bij het verbeteren van de binnenlandse de waarborgcapaciteit van de energieproductie, en ernstig de energiebaan in onze eigen handen te houden.
Enerzijds, versterk het waarborgvermogen van met kolen gestookte machtsgeneratie. Yang Kun, uitvoerende ondeugd - de voorzitter van de de Elektriciteitsraad van China, zei dat hoewel het aandeel van binnenlandse met kolen gestookte macht geïnstalleerde capaciteit aan minder dan 50% is gedaald, het nog van ongeveer 60% van de totale machtsgeneratie rekenschap geeft, en het is nog de belangrijkste krachtbron voor de voeding van het land. De „Leidende Adviezen“ stelt voor om geavanceerde met kolen gestookte eenheden van energie wetenschappelijk te plannen en te construeren, een bepaalde schaal van draagvermogenbronnen om de veiligheid van voeding te verzekeren en geregelde krachtbronnen schikken om nieuw energieverbruik te bevorderen zoals nodig, een redelijke marge van geïnstalleerde capaciteit te handhaven, en strikt steenkoolconsumptie voor nieuwe projecten uit te voeren. en andere recentste technische normen. Bovendien dit jaar, op het gebouw van het verzekeren van stabiele voeding en het ontmoeten van de machtsvraag, zullen wij actief de „drie hervormingen en de aaneenschakelingen“ van met kolen gestookte eenheden van energie voor energy-saving en consumptie-verminderende transformatie bevorderen, verwarmend transformatie en flexibiliteitstransformatie.
Anderzijds, bleef het Bedrijf zijn olie en gasexploratie en ontwikkelingsinspanningen verbeteren. De „Leidende Adviezen“ geeft duidelijk op dat het „14de Vijfjarenplan“ en het implementatieplan voor olie en gasexploratie en ontwikkeling zullen worden ten uitvoer gelegd, zullen de jaarlijkse exploratie en de de ontwikkelingsinvestering en werkbelasting worden geconsolideerd, zullen de ontwikkeling en de toepassing van geavanceerde olie en gasextractietechnologieën worden versneld, zal de impuls van stijgende reserves en productie worden geconsolideerd, en het plan van 2022 zal resoluut voltooid worden. De output van ruwe olie is teruggekeerd naar het gevestigde streefgetal van 200 miljoen ton, en de output van aardgas is blijven gestadig stijgen.
Tegelijkertijd, versnel de groene en low-carbon transformatie van energie. De relevante persoon verantwoordelijk voor de Nationale Energieoverheidsinstelling zei dat het „14de Vijfjarenplan“ een kritieke periode en een vensterperiode voor koolstof het een hoogtepunt bereiken is, en de groene en low-carbon ontwikkeling van energie is de sleutel. De „Leidende Adviezen“ vereisen dat de transformatie van de energiestructuur regelmatig wordt bevorderd. Het aandeel van steenkoolconsumptie is regelmatig gedaald, is het aandeel van niet fossiele energie in totaal energieverbruik gestegen tot ongeveer 17,3%, heeft de nieuwe stroom ongeveer 180 miljard kWu elektriciteit vervangen, en het aandeel van windenergie en photovoltaic machtsgeneratie in heeft het totale elektriciteitsverbruik ongeveer 12,2% bereikt. In de ontwikkeling van windenergie en photovoltaics, glanzen „Duizenden Steden en Tientallen van Dorpenactie om de Wind“ uit te rusten en „Duizenden Huishoudens Lichte Actie“ werden georganiseerd volgens lokale voorwaarden. Maak volledig gebruik van de land en dakmiddelen van olie en gasmijnbouwgebieden, industriële en mijnbouwgebieden, en industrieterreinen om verdeelde windenergie en photovoltaics te ontwikkelen. Tegelijkertijd, zullen de bouw van belangrijke waterkracht en de kernenergieprojecten op een ordelijke manier worden bevorderd, en de nieuwe modellen van de nieuwe energieindustrieën zullen actief ontwikkeld worden.

 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in