Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry

Telefoonnummer : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Eerst strevend naar Waarheid, Klant

Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Y&X Aantal werknemers: 800~1000
Jaarlijkse omzet: 50000000-65000000 Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Y&X de Technologieco. van Peking, Ltd, is een professionele leverancier van de de reductieoplossing van de metaalmijn, met wereld-leidende oplossingen voor vuurvaste reductie. In de loop van de jaren, hebben wij rijke succesvolle ervaring in het gebied van koper, molybdeen, goud, zilver, lood, zink, nikkel, magnesium, scheelite en andere metaalmijnen, zeldzame metaalmijnen zoals kobalt, palladium, bismut en andere non-metal mijnen zoals fluoriet en fosfor geaccumuleerd. En kan aangepaste reductieoplossingen volgens de het ertseigenschappen van de klant en de productievoorwaarden, met inbegrip van de meest geavanceerde reductiemethodes, de meest efficiënte reductiereagentia verstrekken, om maximale voordelen voor klanten te verzekeren.

In de loop van de jaren dat zijn onderneming, heeft het bedrijf zich op R&D, productie geconcentreerd en de toepassing van efficiënte en Milieuvriendelijke reductiereagentia, verleent efficiënte steun voor de bouw van groene mijnen; verbeter de efficiency van reductiereagentia, waarbij het efficiënte gebruik van middelen wordt verbeterd; Sommige van onze nieuwe oprichtingsreagentia hebben sommige mijnen toegelaten die geen producten kunnen normaal produceren om geïndustrialiseerde productie te bereiken, die afval verandert in schat!

Y&X de opdracht van mensen moet alle mijnen in de te selecteren wereld maken! Dit is de stuwende kracht en de bron van Y&X-de strijd van mensen! Y&X de mensen houden altijd ernaar onze opdracht in mening en streven hard om zich moeilijkheden te overwinnen en vooruit op deze opdracht te bewegen!

De producten van ons bedrijf omvatten hoofdzakelijk:
Het hoge rendement frother, zijn gebruikend effect is beter dan gemeenschappelijke frother zoals terpineol olie, MIBC, enz.
Hoog rendementcollector, wat het tarief van de metaalterugwinning meer kan verbeteren dan traditionele collectoren;
Het bereidende kalmeringsmiddel is een krachtig instrument om complexe vuurvaste reductie van hoge talk, hoge koolstof en hoge fijne modderklei op te lossen. Het speciale koperkalmeringsmiddel verstrekt een betere oplossing voor reductieverrichtingen zoals koper en molybdeenscheiding;
De hoog rendementactivators en regelgevers zijn ook de sluitsteen van ons bedrijf om de reductieindex te verbeteren;
Vergelijkbaar zijnd met de hoogste merken van de wereld, onze heeft vlokkig betere kostenprestaties en rijkere ervaring in mijnbouwtoepassingen.

Y&X het bedrijf is bereid om u van de betere one-stop reductieoplossing te voorzien. Hand in hand voor een win-win situatie, verheugen wij ons op oprecht het samenwerken met u!

Geschiedenis

 

China Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0   In 2003

Het hoofdkwartier van de mijnbouwgroep werd verplaatst naar Peking, in Geavanceerd Bedrijfspark, Fengtai-district, Peking wordt gevestigd dat.
     
In 2008

Wij investeerden de reagentiainstallatie van de mijnbouwoprichting die producerend xanthogenaat, dithiophosphate, Ethylthionocarbamate, frother, evenals andere reagentia.
  China Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
     
China Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2   In 2009

Wij verwierven een van Mijnontwerp en Onderzoekinstituut, dat Rang een Kwalificatie voor Metallurgisch de Industrie (Metallurgische Mijn) Ontwerp heeft en een Kwalificatie voor Constructiewerkzaamhedenontwerp sorteert.
     
In 2014

Y&X technologieco., gevestigd Ltd, baseerde op de strategische slogan van het land en de ontwikkeling overzee van de groep.
  China Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3
     
China Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4   In 2017

Verklaard als Nationale High-tech Onderneming.
     
In 2018

Wij investeerden verscheidene miljoen om het uitvoerige videotoezicht op de fabriek in het bureau van Peking te realiseren.
  China Y&X Beijing Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Dienst

R&D                    Sterke wetenschappelijke onderzoekcapaciteit, om de index van de mijnoprichting voor onze cliënten te verbeteren.

Aanpassing     Aangepaste speciale reagentia volgens de minerale ertsen van cliënten.

De dienst                De technische dienst ter plaatse

Steekproeven              Steekproeven voor het testen worden verstrekt die

Ons Team

Wij hebben een professioneel en op dienstverlening gericht teamhoogtepunt van vitaliteit en enthousiasme, en hebben rijke ervaring in de mijndienst. De wetenschap en de technologie als sluitsteen terwijl de dienst als verantwoordelijkheid, de Technologieco. van Y&X Peking, Ltd altijd „het Streven van naar Waarheid aanhangt, Klant eerst“ als bedrijfsfilosofie, verlenen de dienst van ganser harte voor alle klanten.

  • Klant van Iran

    Klant
  • Klant van Rusland

    Klant
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in