Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry

Telefoonnummer : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call
lopende band

 

Y&X de Technologieco. van Peking, Ltd heeft een sterk onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, geavanceerde productietechnologie, wetenschappelijk beheer en moderne bedrijfsfilosofie. Er zijn twee hoofdcategorieën van producten:
Minerale verwerkingsreagentia en superabsorbent polymeren een totaal van meer dan 60 species,
Om ervoor te zorgen dat producten milieuvriendelijke, efficiënte, stabiele kwaliteit. De producten van het bedrijf worden uitgevoerd naar meer dan binnenlandse 100 en buitenland en gebieden.

 

Y&X Beijing Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

 

Y&X Beijing Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

 

 

Y&X Beijing Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

OEM / ODM

Ons bedrijf kan de Commissie ermee instemmen om de productformule volgens de daadwerkelijke productiebehoeften van klanten te ontwerpen en te veroorzaken.

R & D

Gebaseerd op de capaciteit van R&D van het bedrijf sterke, het geavanceerde productie technoligy, wetenschappelijke beheer en het moderne verrichtingsprincipe, de Technologieco. van Y&X Peking, kan Ltd zijn productenmilieubescherming, hoge efficiënte en kwaliteitsstal verzekeren. Momenteel, wordt het product van het bedrijf uitgevoerd naar meer dan 100 landen en de gebieden, vestigen etc. stabiele samenwerkingsverhouding op lange termijn met vele wereldberoemde mijnen met inbegrip van Erdenet, Dal van Brazilië, het Kopermijn van Las Bambas, FERREXPO.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in