Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Hoge van het de Mijnenschuim van de Modderinhoud de Oprichtingsreagentia, Oprichting Frothers Q25

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Y&X
Certificering: ISO9001:2015 ISO14001:2015 ISO45001:2018
Modelnummer: Q25
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1Ton
Prijs: US $2350~2950/ton
Verpakking Details: Staaltrommel. /IBC-Trommel.
Betalingscondities: T/T, L/C
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

type: Q25 Toepassing: De hoge Mijnen van de Modderinhoud
Steekproeven: ja Oorsprong: China
Gebruik: Mijnoprichting Rang: Speciale Reagens
Hoog licht:

De hoge Reagentia van de het Schuimoprichting van Moddermijnen

,

De hoge Oprichting Frothers van Moddermijnen

,

Oprichting Frothers Q25

Productomschrijving

Y&X patenteer Reagens Frother Q25 die speciaal voor Mijn met Hoge Modderinhoud

Levertijd

Hoeveelheid (ton)

1 - 16,6

<100

>100

Est. Tijd (dagen)

10

20

Om worden onderhandeld

Oprichting frother Q25, amber of donkere bruine olieachtige vloeibare, kleine geur. Het is geschikt voor het reductieprocédé van oxydeerts, non-ferro erts en edel metaalerts met hoge modderinhoud. Frother heeft eenvormige bellenbellen, grote bellen en het goede mineraliseringseffect, dat bevorderlijk zijn voor het verbeteren van concentraatrang, en de dosering zijn over het algemeen 5-30g/t.

Hoge van het de Mijnenschuim van de Modderinhoud de Oprichtingsreagentia, Oprichting Frothers Q25 0
 

 

Gebruik

(1) Het is geschikt voor oprichtingsverrichting met hoog gehalte van turfsteen in ruw Oregon. Het kan de viscositeit van oprichtingsschuim effectief verminderen, de scheidingsefficiency van doelmineralen verbeteren, en het doel bereiken om concentraatrang en terugwinningstarief te verbeteren.

 

(2) Het is geschikt voor de oprichtingsvoorwaarden van fijne en fijne het malen grootte van doelmineralen in origineel Oregon. Om de scheidingsefficiency van doelmineralen te verbeteren, de interferentie van ganggesteentemineralen op de terugwinning van doelmineralen te verminderen of te elimineren, en de reductieindex te verbeteren.

 

 

 

Details:

 

De kleurloze transparante vloeistof met kenmerkende geur is mengbaar met het meeste gewoon organisch oplosmiddel. Zijn oplosbaarheid is 1,7% in 20oC, lichte in water oplosbaar, ernst 0,813, chemische eigenschappen stabiliteit, en hoog gehalte van actieve ingrediënten.

 

Y&X VOORDELEN

1.Background: meer dan 30 jaar van mijnbouwervaring;

2.Product: Gepatenteerde producten, speciaal voor complexe moeilijke minerale ertsen

3.Technical de dienst: pas de formule volgens verschillend toepassingsmilieu aan en adviseer het meest geschikte productmodel

4.Technical dienst de ter plaatse van de ingenieur: kom bij de plaats aan binnen 24 uren

verstrekte 5.Samples

6.OEM de dienst

7,24 u de dienst online

8.  Jaarlijkse productiecapaciteit oprichtingsreagentia: Xanthogenaat 50.000 tonjaar; Dithiophosphate 20.000 tonjaar; IPETC 20.000 tonjaar; MIBC 10.000 tonjaar; Polymeren: 20.000 tonjaar.

 

BEDRIJFprofiel

Y&X de Technologieco. van Peking, Ltd werd opgericht in Augustus 2014. Y&X het bedrijf is een lid van de groep van de familiemijnbouw die bezig is geweest met de mijnbouw 30 jaar. De groep bezit vele mijnen zoals ijzer, koper, fosfor, molybdeen, goud, lood en zink, en heeft kwalificaties van geologische exploratie, de vullingsontwerp en mijnbouwproject EPS van het mijnbouwerts.

In 2008, investeerden wij in de bouw van een professionele mijnbouw en een chemische verwerkingsinstallatie, die een productiecapaciteit van 50000 het xanthogenaatreeksen van T /year, 20000 reeksen van t /year dithiophosphate, 20000 t /year IPETC en andere types van minerale verwerkingschemische producten heeft. De fabriek wordt gevestigd in Jiaozhou-Schiereiland, naast Qingdao-haven, geschikt vervoer.

 

De geboorte van de Technologieco. van Y&X Peking, Ltd was geboren in antwoord op de strategische slogan van de gaande globale strategie van het land en de strategische ontwikkeling van de ontwikkeling overzee van de Groep. Y&X bedrijf, in de hoofdstad Peking wordt het gevestigd, is de bevordering en het verkoopcentrum overzee van chemische fabrieken en ontwerpinstituten, en aan het dienen van klanten die overzee toegewijd.

Hoge van het de Mijnenschuim van de Modderinhoud de Oprichtingsreagentia, Oprichting Frothers Q25 1

 

 

FAQ

 

Q1.Where is uw gevestigde fabriek?

Onze fabriek is in shandong, China. Gevestigd in een onafhankelijk chemisch park.

 

Q2.Can geeft u me een betere prijs?

Wij taxeren de samenwerking met elke klant en zullen u van de gunstigste prijs voorzien.

 

Q3. Hoe kunt u uw kwaliteit waarborgen?

Onze productie keurt volledig geautomatiseerde productiecontrole goed om de continuïteit van productie en de stabiliteit van kwaliteit te verzekeren.

Wij hebben een strikt beheersysteem van de productiekwaliteit. De strikte kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd op de grondstoffen, gebeëindigde halffabrikaten, - producten en producten verlatend de fabriek.

De kwaliteit is eerst altijd het basisprincipe van ons bedrijf geweest. Wij steunen ook klanten om steekproeven te verkrijgen voor het testen.

 

Q4.When is de levertijd?

Onze productiecapaciteit: Xanthogenaat: 50,000t/a; Dithiophosphate: 20,000t/a; Frother: 10,000t/a

Voor conventionele producten, zullen wij inventaris houden om geschikte die levering binnen de tijd te verzekeren door klanten wordt vereist.

 

Q5: Welk type van het verschepen zou beter zijn?

In overweging van de behoeften van de klanten in verschillende rigions, maken wij leveringen door overzees, lucht, trein, vrachtwagen, enz.

 

Q6: Kan ik een steekproef krijgen?

Ja, bent u welkom om steekproeven te krijgen voor het testen.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn