Bericht versturen
Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry

Telefoonnummer : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call

Van de de protestenschok van Peru de mijnactiviteit met Las Bambas, het hardst geraakte Antapaccay

February 17, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Van de de protestenschok van Peru de mijnactiviteit met Las Bambas, het hardst geraakte Antapaccay

LIMA, 16 Februari (Reuters) - beginnen de hoogste het kopermijnen van Peru om activiteit te zien harder door protesten raken en de blokkades in de zuidelijke die Andes van het land, machtsgegevens door Reuters worden herzien toont, met Chinees-Bezeten Las Bambas en Glencore-PLC momenteel het meest het ergst beïnvloede Antapaccay.

Het Zuidamerikaanse land, geen producent 2 van de wereld van het rode metaal, is roiled door protesten sinds 7 ouster van Dec. van President Pedro Castillo geweest, hoewel de mijnbouwverrichtingen over het algemeen tot deze maand veerkrachtig waren gebleven.

Nochtans, toont een Reuters-analyse van de dagelijkse gegevens van het machtsgebruik van COES, die firma's in de energiesector van Peru vertegenwoordigt, aan dat minstens twee zeer belangrijke mijnen nu regelmatig slechts de helft hun normale machts aangezien zeer belangrijke levering nodig voor uit in werking gesteld mijnbouwverrichtingen die trekken, zij zijn op ‚zorg en onderhouds‘ wijze voorstellen.

Die zijn Las Bambas, het derde van MMG (1208.HK) van Peru - grootste kopermijn, en Antapaccay van Glencore (GLEN.L), die allebei door blokkades op een zeer belangrijke weg van de mijnbouwgang zijn geraakt.

 

Sourcing: Reuters

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in