Y&X Beijing Technology Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Cherry

Telefoonnummer : +86-15001076033

WhatsApp : +8615001076033

Free call

Wat zijn de collectoren van de koperoprichting?

July 1, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de collectoren van de koperoprichting?

Het xanthogenaat is de belangrijkste collector in de oprichting van het kopersulfide en kan in combinatie met andere selectieve collectoren worden gebruikt. Butyl xanthogenaat heeft hoge oppervlakteactiviteit, en het ethylxanthogenaat heeft goede selectiviteit. Wanneer butyl xanthogenaat en het ethylxanthogenaat in combinatie als gemengde collectoren worden gebruikt, wordt het technische van de indexrang en terugwinning verkregen tarief gehouden op een hoog niveau. De zwarte geneeskunde is de tweede belangrijkste collector van sulfideertsen. In productiepraktijk, heeft de zwarte geneeskunde een zwakkere capaciteit om sulfideertsen en een langzamer oprichtingstarief te verzamelen. In tegenstelling, is de zwarte geneeskunde selectiever voor de mineralen van het ijzersulfide dan xanthogenaat.

Een derde belangrijke klasse van collectoren is thiocarbamates. Thiocarbamate heeft hogere selectiviteit en stabiliteit dan xanthogenaat en zwarte drug, maar men overweegt over het algemeen dat het niet genoeg voor sterke inzameling van de mineralen van het kopersulfide is. De selectiviteit van thiocarbamates voor de mineralen van het ijzersulfide is hoger dan dat van xanthogenaat en nigra. In de oprichting van polymetallic sulfide heeft de ertsen, methylthiocarbamate zeer efficiënte inzamelingsprestaties voor koper en zinkmineralen.

In de oprichting van een erts van het kopersulfide, worden het ethylxanthogenaat en amyl xanthogenaat gebruikt in combinatie. Onder dezelfde dosering van chemische producten, is de rang van koperconcentraat fundamenteel onveranderd, en het tarief van de koperterugwinning is 3% hoger dan dat van het gebruiken van één van de alleen collectoren. In de combinatie van terpeendithiol en butyl xanthogenaat, kan 50% van xanthogenaat door oprichting van verspreid Oregon van het kopersulfide worden bewaard. In productie, kan de combinatie van xanthogenaat en zwarte geneeskunde als een collector van koper worden gebruikt, die duidelijke gevolgen voor het verbeteren van het terugwinningstarief nuttige mineralen, het verminderen van de dosering van oprichtingsagenten, zelfs het drukken van de kosten van reductie heeft, en verminderend of het vervangen van giftige chemische producten.

Wat zijn de recentste speciale effect collectoren voor de oprichting van de kopermijn?

Andere gemeenschappelijke collectoren, zoals: xanthogenaatformate kan in zuurrijke en neutrale pulp voor oprichting van sulfidemineralen worden gemengd; mercaptobenzothiazole kan gouden-draagt ertsen in zuurrijk middel drijven of in neutraal middel wordt het gemengd met andere collectoren aan de mineralen van het flotatesulfide; de thio-alcohol worden en disulfides soms gebruikt als hulpcollectoren om hydrophobicity van minerale oppervlakten te verbeteren. Dithiophosphite heeft sterkere het verzamelen capaciteit dan zwarte geneeskunde, en kan xanthogenaat, maar met betere selectiviteit soms vervangen; trithiocarbonate heeft sterkere het verzamelen capaciteit dan xanthogenaat, en zijn neutraal het bedrag dat in de pulp wordt gebruikt is lager dan dat van xanthogenaat. Wanneer de koperrang van het ruwe erts boven 2,0% is, kan het gebruik van collector ester-105 en terpineol olie schuimende agent een goed koper-zwavel scheidingseffect bereiken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in