Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

De de Collectorenoprichting Yx09510c van de kopergoudmijn vervangt Aero5100

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Y&X
Certificering: ISO9001
Modelnummer: YX09510C
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD $2560
Verpakking Details: standaard pakket verzending
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

naam: De Collectoren YX09510c van de kopergoudmijn vervangen Aero5100 Attributen: Mijnchemisch product
Functie: AERO5100 subsititute Toepassing: Mininingsverwerking
Eigenschap: De Collectoren van de kopergoudmijn Behoor toe: Mijnbouwoprichting
Hoog licht:

de oprichting van goudmijncollectoren

,

de collectorenoprichting van het schuimproces

,

de kopercollectoren in schuimoprichting verwerken

Productomschrijving

De Collectoren YX09510c van de kopergoudmijn vervangen Aero5100

 

Toepassing:

 

Gebruikt om de mineralen van het kopersulfide te verzamelen. Het heeft sterke inzamelingscapaciteit en goede selectiviteit. Op de voorwaarde van lage alkaliteit, is de capaciteit om pyriet te verzamelen zwak. Het heeft ook een sterke scheidingscapaciteit voor de complexe symbiotische ertsen van het koperzink, die het terugwinningstarief goud, zilver en andere zeldzaam en edele metalen kunnen beduidend verbeteren verbonden aan de ertsen van het kopersulfide. Het is stabiel en geschikt voor zuurrijke en alkalische voorwaarden.

 
Verpakking:
1000kg/IBC of 200kg/drum
De de Collectorenoprichting Yx09510c van de kopergoudmijn vervangt Aero5100 0
 
Ons Bedrijf

Y&X de Technologieco. van Peking, Ltd, is een professionele leverancier van de de reductieoplossing van de metaalmijn, met wereld-leidende oplossingen voor vuurvaste reductie. In de loop van de jaren, hebben wij rijke succesvolle ervaring in het gebied van koper, molybdeen, goud, zilver, lood, zink, nikkel, magnesium, scheelite en andere metaalmijnen, zeldzame metaalmijnen zoals kobalt, palladium, bismut en andere non-metal mijnen zoals fluoriet en fosfor geaccumuleerd. En kan aangepaste reductieoplossingen volgens de het ertseigenschappen van de klant en de productievoorwaarden, met inbegrip van de meest geavanceerde reductiemethodes, de meest efficiënte reductiereagentia verstrekken, om maximale voordelen voor klanten te verzekeren.

In de loop van de jaren dat zijn onderneming, heeft het bedrijf zich op R&D, productie geconcentreerd en de toepassing van efficiënte en Milieuvriendelijke reductiereagentia, verleent efficiënte steun voor de bouw van groene mijnen; verbeter de efficiency van reductiereagentia, waarbij het efficiënte gebruik van middelen wordt verbeterd; Sommige van onze nieuwe oprichtingsreagentia hebben sommige mijnen toegelaten die geen producten kunnen normaal produceren om geïndustrialiseerde productie te bereiken, die afval verandert in schat!

Y&X de opdracht van mensen moet alle mijnen in de te selecteren wereld maken! Dit is de stuwende kracht en de bron van Y&X-de strijd van mensen! Y&X de mensen houden altijd ernaar onze opdracht in mening en streven hard om zich moeilijkheden te overwinnen en vooruit op deze opdracht te bewegen!

De producten van ons bedrijf omvatten hoofdzakelijk:
Het hoge rendement frother, zijn gebruikend effect is beter dan gemeenschappelijke frother zoals terpineol olie, MIBC, enz.
Hoog rendementcollector, wat het tarief van de metaalterugwinning meer kan verbeteren dan traditionele collectoren;
Het bereidende kalmeringsmiddel is een krachtig instrument om complexe vuurvaste reductie van hoge talk, hoge koolstof en hoge fijne modderklei op te lossen. Het speciale koperkalmeringsmiddel verstrekt een betere oplossing voor reductieverrichtingen zoals koper en molybdeenscheiding;
De hoog rendementactivators en regelgevers zijn ook de sluitsteen van ons bedrijf om de reductieindex te verbeteren;
Vergelijkbaar zijnd met de hoogste merken van de wereld, onze heeft vlokkig betere kostenprestaties en rijkere ervaring in mijnbouwtoepassingen.
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn