Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Substituut van het het Natriumcyanide van de Eco het Vriendschappelijke Chemische Goudwinning

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Y&X
Certificering: ISO9001:2015 ISO14001:2015 ISO45001:2018
Modelnummer: YX500
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1TON
Prijs: US $1650~2850/ton
Verpakking Details: Zak, pallet
Betalingscondities: T/T, L/C
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Naam: Eco Vriendschappelijke Chemische producten, het Substituut van het Natriumcyanide Functie: Het Substituut van het natriumcyanide
Toepassing: Mijn het Uitlogen Behoor toe: Goud erts
Steekproeven: Ja Adavntage: Eco Vriendschappelijke Chemische producten
Hoog licht:

eco vriendschappelijke chemische goudwinning

,

het substituut chemische goudwinning van het natriumcyanide

,

chemische producten van de eco de vriendschappelijke goudwinning

Productomschrijving

Eco Vriendschappelijke Chemische producten, het Substituut van het Natriumcyanide

 

Levertijd

Hoeveelheid (Ton) 20 100
Est. Tijd (dagen) 10
20
 

 

Productinleiding

Dit product is een nieuw die type van het uitlogen van reagens onafhankelijk door ons bedrijf wordt ontwikkeld. Het is een reeks high-tech producten die cyanide kunnen volledig vervangen en het efficiënte uitlogen van goud bereiken. De gouden uitlogende agent is geschikt en en verwant voor een verscheidenheid van gouden-bevat erts materialen uitlogend processen, hoofdzakelijk met inbegrip van: gouden, zilveren oxydeerts, primair erts, cyanideafval, gouden concentraat, roosterende slakken, anodemodder, enz. die, pool het uitlogen, houtskoolpulp, bewegende uitlogende en andere het uitlogen procédés uitlogen.

Substituut van het het Natriumcyanide van de Eco het Vriendschappelijke Chemische Goudwinning 0

 

Onze Voordelen

1. Achtergrond: meer dan 40 jaar mijnbouwervaringen;

 

2. Product: gepatenteerde producten, speciaal voor complexe moeilijke minerale ertsen

 

3. Verstrekte steekproeven

 

4. OEM de dienst

 

5. de 24 urendienst online

 

 

 

Werkende Instructie

Gebruik: Het wordt op dezelfde manier als natriumcyanide in hoop gebruikt die, pool het uitlogen en agitatie het uitlogen van gouden Oregon uitlogen.
Alkaliteitsaanpassing: Over het algemeen, wordt pH van de dunne modder aangepast aan 10-12 gebruikend alkalische substanties zoals kalk en bijtende soda. Nadat het ruwe erts omhoog wordt opgestapeld of in de pool opgestapeld, zou de alkaliteit aan pH van 11±1 moeten worden aangepast.
 

Dosering: De dosering van de gouden kledende agent van CNLITE kan naar de dosering van natriumcyanide verwijzen. Zijn dosering is ongeveer 0,5 tot 1,0 delen per duizend (500-1000g van reagens/ton erts).

Reagensconcentratie: Omdat pH en de samenstelling van verschillende ertsen verschillend zijn, zou de gouden uitlogende reagens van CNLITE volgens het daadwerkelijke ertsbedrag en de optimale die concentratie van de reagens moeten worden uitgedeeld uit de sleep wordt verkregen.

 

Bedrijfprofiel

Y&X de Technologieco. van Peking, Ltd, is een professionele leverancier van de de reductieoplossing van de metaalmijn, met wereld-leidende oplossingen voor vuurvaste reductie. In de loop van de jaren, hebben wij rijke succesvolle ervaring in het gebied van koper, molybdeen, goud, zilver, lood, zink, nikkel, magnesium, scheelite en andere metaalmijnen, zeldzame metaalmijnen zoals kobalt, palladium, bismut en andere non-metal mijnen zoals fluoriet en fosfor geaccumuleerd. En kan aangepaste reductieoplossingen volgens de het ertseigenschappen van de klant en de productievoorwaarden, met inbegrip van de meest geavanceerde reductiemethodes, de meest efficiënte reductiereagentia verstrekken, om maximale voordelen voor klanten te verzekeren.

In de loop van de jaren dat zijn onderneming, heeft het bedrijf zich op R&D, productie geconcentreerd en de toepassing van efficiënte en Milieuvriendelijke reductiereagentia, verleent efficiënte steun voor de bouw van groene mijnen; verbeter de efficiency van reductiereagentia, waarbij het efficiënte gebruik van middelen wordt verbeterd; Sommige van onze nieuwe oprichtingsreagentia hebben sommige mijnen toegelaten die geen producten kunnen normaal produceren om geïndustrialiseerde productie te bereiken, die afval verandert in schat!

De producten van ons bedrijf omvatten hoofdzakelijk:
Het hoge rendement frother, zijn gebruikend effect is beter dan gemeenschappelijke frother zoals terpineol olie, MIBC, enz.
Hoog rendementcollector, wat het tarief van de metaalterugwinning meer kan verbeteren dan traditionele collectoren;
Het bereidende kalmeringsmiddel is een krachtig instrument om complexe vuurvaste reductie van hoge talk, hoge koolstof en hoge fijne modderklei op te lossen. Het speciale koperkalmeringsmiddel verstrekt een betere oplossing voor reductieverrichtingen zoals koper en molybdeenscheiding;
De hoog rendementactivators en regelgevers zijn ook de sluitsteen van ons bedrijf om de reductieindex te verbeteren;
Vergelijkbaar zijnd met de hoogste merken van de wereld, onze heeft vlokkig betere kostenprestaties en rijkere ervaring in mijnbouwtoepassingen.

Y&X het bedrijf is bereid om u van de betere one-stop reductieoplossing te voorzien. Hand in hand voor een win-win situatie, verheugen wij ons op oprecht het samenwerken met u!

 

 

FAQ

 

Q1.Where is uw gevestigde fabriek?

Onze fabriek is in shandong, China. Gevestigd in een onafhankelijk chemisch park.

 

Q2.Can geeft u me een betere prijs?

Wij taxeren de samenwerking met elke klant en zullen u van de gunstigste prijs voorzien.

 

Q3. Hoe kunt u uw kwaliteit waarborgen?

Onze productie keurt volledig geautomatiseerde productiecontrole goed om de continuïteit van productie en de stabiliteit van kwaliteit te verzekeren.

Wij hebben een strikt beheersysteem van de productiekwaliteit. De strikte kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd op de grondstoffen, gebeëindigde halffabrikaten, - producten en producten verlatend de fabriek.

De kwaliteit is eerst altijd het basisprincipe van ons bedrijf geweest. Wij steunen ook klanten om steekproeven te verkrijgen voor het testen.

 

Q4.When is de levertijd?

Onze productiecapaciteit: Xanthogenaat: 50,000t/a; Dithiophosphate: 20,000t/a; Frother: 10,000t/a

Voor conventionele producten, zullen wij inventaris houden om geschikte die levering binnen de tijd te verzekeren door klanten wordt vereist.

 

Q5: Welk type van het verschepen zou beter zijn?

In overweging van de behoeften van de klanten in verschillende rigions, maken wij leveringen door overzees, lucht, trein, vrachtwagen, enz.

 

Q6: Wat is de geschikte manier te betalen?

De bank T/T, Paypal wordt goedgekeurd. Als u een beter idee hebt, heet om met ons te delen welkom.

 

Q7: Kan ik een steekproef krijgen?

Ja, bent u welkom om steekproeven te krijgen voor het testen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn