Y&X Beijing Technology Co., Ltd.

Yx500 van het het Natriumcyanide van Goudwinningschemische producten het Poedervervanging voor het Uitlogen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Y&X
Certificering: ISO9001:2015 ISO14001:2015 ISO45001:2018
Modelnummer: YX500
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1TON
Prijs: US $1650~2850/ton
Verpakking Details: Zak, pallet
Betalingscondities: T/T, L/C
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Naam: Van het het Cyanidepoeder van het mijnbouwnatrium de Vervangingschemisch product voor het Gouden Uit Eigenschap: De Vervangingschemisch product van het natriumcyanide
Toepassing: Mijnhoop het Uitlogen De mijne: zilveren oxydeerts
Steekproef: Vrij het uitlogen van processen: het bewegende uitlogen
Hoog licht:

goudwinningschemische producten het uitlogen

,

de chemische producten van de het cyanidegoudwinning van het vervangingsnatrium

,

het uitlogen van chemische goudwinning

Productomschrijving

Van het het Cyanidepoeder van het mijnbouwnatrium de Vervangingschemisch product voor het Gouden Uitlogen

Productinleiding

Dit product is een nieuw die type van het uitlogen van reagens onafhankelijk door ons bedrijf wordt ontwikkeld. Het is een reeks high-tech producten die cyanide kunnen volledig vervangen en het efficiënte uitlogen van goud bereiken. De gouden uitlogende agent is geschikt en en verwant voor een verscheidenheid van gouden-bevat erts materialen uitlogend processen, hoofdzakelijk met inbegrip van: gouden, zilveren oxydeerts, primair erts, cyanideafval, gouden concentraat, roosterende slakken, anodemodder, enz. die, pool het uitlogen, houtskoolpulp, bewegende uitlogende en andere het uitlogen procédés uitlogen.

Voordeel

1. Milieuvriendelijk: Het is milieuvriendelijk, wat het doel van groen zonder strenge ongevallen kan echt bereiken.
2. Laag-giftigheid: Het is laag-giftigheid, niet-oxidatiemiddelrisico, non-combustible, onontplofbaar, en niet radioactief.
3. Hoog het Uitlogen Tarief: Het kan goud effectief halen en hoger het uitlogen tarief hebben dan natriumcyanide.
4. Stabiele Prestaties: Het kan de invloed van schadelijke stoffen zoals arsenicum en zwavel verminderen, en de gouden extractieprocédé stal maken.
5. Brede Waaier van Toepassing: Het is geschikt voor groot en kleinschalig van het gouden en zilveren de hoop van het oxydeerts uitlogen, pool, CIP, CIL en ander het uitlogen procédé die, vooral geschikt voor hoop uitlogen het op grote schaal uitlogen.

Yx500 van het het Natriumcyanide van Goudwinningschemische producten het Poedervervanging voor het Uitlogen 0

 

Onze Voordelen

1. Achtergrond: meer dan 30 jaar mijnbouwervaringen;

 

2. Product: gepatenteerde producten, speciaal voor complexe moeilijke minerale ertsen

 

3. De technologiedienst: pas formule aan en adviseer meest geschikte productmodel volgens verschillend toepassingsmilieu

 

4. De technische ingenieursdienst ter plaatse: kom bij plaats aan binnen 24 uren

 

5. Verstrekte steekproeven

 

6. OEM de dienst

 

7. de 24 urendienst online

 

 

 

Werkende Instructie

Gebruik: Het wordt op dezelfde manier als natriumcyanide in hoop gebruikt die, pool het uitlogen en agitatie het uitlogen van gouden Oregon uitlogen.
Alkaliteitsaanpassing: Over het algemeen, wordt pH van de dunne modder aangepast aan 10-12 gebruikend alkalische substanties zoals kalk en bijtende soda. Nadat het ruwe erts omhoog wordt opgestapeld of in de pool opgestapeld, zou de alkaliteit aan pH van 11±1 moeten worden aangepast.
Dosering: De dosering van de gouden kledende agent van CNLITE kan naar de dosering van natriumcyanide verwijzen. Zijn dosering is ongeveer 0,5 tot 1,0 delen per duizend (500-1000g van reagens/ton erts).
Voeg Methode toe: Het kan slechts worden gebruikt nadat het volledig in normaal temperatuurwater wordt opgelost. Het tarief van ontbinding wordt gewoonlijk versneld in lopend water of na grondige agitatie.
Reagensconcentratie: Omdat pH en de samenstelling van verschillende ertsen verschillend zijn, zou de gouden uitlogende reagens van CNLITE volgens het daadwerkelijke ertsbedrag en de optimale die concentratie van de reagens moeten worden uitgedeeld uit de sleep wordt verkregen.

 

Bedrijfprofiel

Y&X de Technologieco. van Peking, Ltd werd opgericht in Augustus 2014. Y&X het bedrijf is een lid van de groep van de familiemijnbouw die bezig is geweest met de mijnbouw 30 jaar. De groep bezit vele mijnen zoals ijzer, koper, fosfor, molybdeen, goud, lood en zink, en heeft kwalificaties van geologische exploratie, de vullingsontwerp en mijnbouwproject EPS van het mijnbouwerts.

In 2008, investeerden wij in een gespecialiseerde mijnbouw en een chemische verwerkingsinstallatie die met 50.000 reeksenproductiecapaciteit van het ton/jaar Xanthogenaat, de productiecapaciteit van 20.000 ton/jaar dithiophosphate reeksen, 20.000 ton/jaar IPETC productiecapaciteit en andere types van minerale verwerkingschemische producten. De fabriek wordt gevestigd in het Jiaozhou-Schiereiland, naast Qingdao-Haven, met geschikt vervoer.

De geboorte van de Technologieco. van Y&X Peking, Ltd was geboren in antwoord op de strategische slogan van de gaande globale strategie van het land en de strategische ontwikkeling van de ontwikkeling overzee van de Groep. Y&X bedrijf, in de hoofdstad Peking wordt het gevestigd, is de bevordering en het verkoopcentrum overzee van chemische fabrieken en ontwerpinstituten, en aan het dienen van klanten die overzee toegewijd.

 

 

FAQ

 

Q1.Where is uw gevestigde fabriek?

Onze fabriek is in shandong, China. Gevestigd in een onafhankelijk chemisch park.

 

Q2.Can geeft u me een betere prijs?

Wij taxeren de samenwerking met elke klant en zullen u van de gunstigste prijs voorzien.

 

Q3. Hoe kunt u uw kwaliteit waarborgen?

Onze productie keurt volledig geautomatiseerde productiecontrole goed om de continuïteit van productie en de stabiliteit van kwaliteit te verzekeren.

Wij hebben een strikt beheersysteem van de productiekwaliteit. De strikte kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd op de grondstoffen, gebeëindigde halffabrikaten, - producten en producten verlatend de fabriek.

De kwaliteit is eerst altijd het basisprincipe van ons bedrijf geweest. Wij steunen ook klanten om steekproeven te verkrijgen voor het testen.

 

Q4.When is de levertijd?

Onze productiecapaciteit: Xanthogenaat: 50,000t/a; Dithiophosphate: 20,000t/a; Frother: 10,000t/a

Voor conventionele producten, zullen wij inventaris houden om geschikte die levering binnen de tijd te verzekeren door klanten wordt vereist.

 

Q5: Welk type van het verschepen zou beter zijn?

In overweging van de behoeften van de klanten in verschillende rigions, maken wij leveringen door overzees, lucht, trein, vrachtwagen, enz.

 

Q6: Wat is de geschikte manier te betalen?

De bank T/T, Paypal wordt goedgekeurd. Als u een beter idee hebt, heet om met ons te delen welkom.

 

Q7: Kan ik een steekproef krijgen?

Ja, bent u welkom om steekproeven te krijgen voor het testen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn